Tagsági kártya igénylés

Kattints a nagyobb méretű képhez Kattints a nagyobb méretű képhez
 
Továbbra is igényelhetők a névre szóló tagsági kártyák illetve fan club pólóink, melyeket tagsági rendszerünk alapcsomagjaként tudtok megrendelni. A már régóta tervezett tagsági rendszer az évente megrendezésre kerülő Gary Moore Emlékest szervezését/finanszírozását hívatott támogatni, illetve további emlékmegörző tevékenységek előkészítését, megvalósulását segítik. Köszönjük támogatásodat!
 
A hazai érdeklődők részére az alapcsomag 3000 Ft (+pkg, ha szükséges), melyet az alábbi űrlap kitöltésével lehet igényelni. A kártya felhasználható lesz különböző kedvezményekre, így például koncertjegyek beszerzésére, de CD-DVD kiadványok és természetesen további fan club pólók vásárlása esetén is kedvezményre jogosít majd fel.
 
Az alapcsomag tartalmaz:
- 1 db névreszóló dombornyomott tagsági kártyát (műanyag védőtokban, mely használható a fanclub nyakpánttal)
- 1 db unisex fanclub pólót (választható fekete vagy fehér színben - illetve hosszúujjú változatban a készlet erejéig)
- LOTS matricák
- rendszeres LOTS hírlevél

A hazai fan club tagság annyi előnnyel rendelkezik külföldi barátainkkal szemben, hogy a 3000 Ft-os éves tagsági díj minden budapesti koncertünkre kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget (-15% az elővételi árból!) is jelent a kiváltás illetve a megújítás évében. Ebben az évben felhasználható lesz a Ben Granfelt Band, King King, Dan Patlansky koncertekre, és természetesen az április 3-i Gary Moore Emlékest kapcsán is. További koncertek 2017 őszére/telére várhatók, melyekre szintén érvényesek lesznek a tagsági kártyák.

Kérlek jelezd e-mailben vagy telefonon ( garymoorefc@gmail.com // +36-70-3721006 ), ha szeretnéd erre az évre is megújítani a tagsági kártyát vagy bármilyen kérdésed lenne ezzel kapcsolatban.

Köszönjük érdeklődésed és támogatásod!

Mérettáblázat pólóinkhoz:

 

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.